Davčne blagajne

10.06.2015 13:48

 Ob najavi davčnih blagajn se pojavlja poplava instant-rešitev od danes na jutri, z velikimi obljubami...marsikje so začutili poslovno priložnost. Ponudniki rast...ejo kot gobe po dežju.

Dejstvo je, da vse "ad-hoc" rešitve nimajo nobenih izkušenj niti predstave kako zadeve v praksi delujejo, kakšne težave se pojavljajo... Prav tako ima vsaka nova rešitev na začetku veliko skritih napak, ki se pokažejo šele z dovolj velikih krogom uporabnikov in ki jih ponudnik lahko šele s časom odpravi. Kvaliteta podpore, odzivnost, širina in dodelanost rešitve...vse to so zelo pomembni dejavniki, ki vplivajo na zadovoljstvo stranke, in ki pri novonastalih "ad-hoc" rešitvah, po besedah uporabnikov, navadno močno šepa.
Pri Cekinčku stavimo na dolgoletno tradicijo, bogate izkušnje, super podporo ter nenazadnje direktne izkušnje z davčnimi blagajnami na hrvaškem in srbiji, s čemer se lahko pohvali le redko kateri ponudnik tovrstnih rešitev.
Bodoči uporabniki davčnih blagajn...dobro premislite...boste zaupali rešitvi z dolgoletno tradicijo, dušo in dokazano kvaliteto/stabilnostjo ali rešitvi, ki je nastala ali celo še nastaja) zgolj kot poslovna priložnost par mesecev pred uvedbo davčnih blagajn?!

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih