Cekinčkov dobrodelni tek za Nika

Cekinčkov dobrodelni tek za Nika

02.12.2014 13:45

 Tudi 1 zamašek, 1 pločevinka, 1 euro ali en krog šteje

 Tudi 1 zamašek, 1 pločevinka, 1 euro ali en krog šteje

Veseli december je čas, ko širše odpremo srca drobnim pozornostim in svojim bližnjim. Čas obdarovanj in čas pozornosti, tudi dobrodelnosti. Ste se kdaj vprašali kako lahko pomagate tistim, ki to res potrebujejo?

Kot pravi Helena Čampa, vsak zamašek, vsaka pločevinka šteje! Tekaška skupina Cekinčice pa dodaja-če si zdravih nog, odteci vsaj en krog.

Helena je mama 12 in pol letnega Nika, ki je ob rojstvu utrpel hujše možganske poškodbe. posledica le-te pa je mtorični in umski zaostanek, ki ga spremlja huda epilepsija, zaradi česar Nik ne more samostojno sedeti, hoditi in govoriti. Helena je zaradi potreb Nika in njegovega starejšega brata ostala dom...a in se popolnoma posvetila negi in skrbi. Vendar ni lahko... Četudi z veliko voljo in odrekanji, otrok z večjimi potrebami pomeni tudi več stredstev in pripomočkov, ki pa so žal strogo odmerjeni. Cenimo Helenino samoiniciativo, saj za kritje stroškov manualnih terapij in medicinskotehničnih pripomočkov zbira plastične zamaške, pločevinke ter star papir. Na pomoč priskočijo tudi vrli gasilci z Loga pri Brezovici, ki ji pomagajo pri organizaciji.

Helena, ko ji čas dopušča je tudi Cekinčica, tekačica. Njena do sedaj najdaljša osvojena razdalja je 21 kilometrov. Včasih teče tudi z Nikom v vozičku.

Tokrat smo se za dober namen skupaj odločile stopiti in obuti tekaške superge ter obleči rumeno uniformo tudi njene sotekačice.

V soboto 20.12.2014 organiziramo CEKINČKOV DOBRODELNI TEK ZA NIKA, ki bo od 10. do 14. ure potekal v TACNU, na STADIONU POLICIJSKE AKADEMIJE.

Lahko boste zakupili in odtekli poljubno število krogov (1 krog=400m=1 EUR). Bolj zagnanim, bomo kak krog tudi podarili "za povrh". Ne zamudite tudi akcijske družinske ponudbe :)

Prireditev bodo spremljali tudi številni mediji in znani prijazni obrazi. Vsak tekač po opravljenem teku dobi kozarček domačega čaja gratis.


V kolikor v vas ni niti kančka tekaškega duha, bi pa vseeno želeli prispevati, lahko svoj 1 eur Niku podarite tudi preko SMS sporočila 1919 NIK.

Lepo vas pozdravljajo rumene strele Cekinčice, Helena in Nik. Hvala ker sodelujete.

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih